AND YES THERE IS MORE.NOT ONLY DO I HEAR VOICES OR SINGING  SOMETIMES LIKE WHEN YOU HEAR YOUR FAVORITE SONG. WAS IT YOU SINGING IT OR WAS IT REPEATING ITSELF FOR YOU.I DON'T PAY MUCH ATTENTION TO THESE SOUNDS. JUST THE HIGH AND LOW PITCH RINGING IN MY EARS AND THE CLICKING NOISE BOTH WHICH ARE SIGNALS FROM MY HOLY SPIRIT TO ME. BUT LAST WEEK WHEN I FINISHED MYBLOG #1 ,I WENT HOME VERY EARLY IN THE MORNING,I LAID DOWN FOR A NAP, FOR I HAD TO GET BACK UP TO COOK FOOD FOR MY THREE G-SHEPHERDS. ANYWAY I WENT BACK TO REPEATING MY MANTRA AFFIRMATION PRAYER FOR THE DAY FROM JESUS IN THE BOOK ACIM. THIS HELPS ME SLEEP.AND AS I WAS JUST ABOUT TO FALL INTO THAT SLEEP ZONE,WHICH I DO CONSCIOUSLY,LUCID DREAMING ITS CALLED. I REPEATED THE WORDS ''AND GOD WIPED AWAY ALL MY TEARS'' ANDTHEN WAVES OF LIGHT WENT THROUGH MY HEAD AS I HEARD THIS MOST POWERFUL AND BEAUTIFUL VOICE IN MY HEAD.IT SIMPLY SAID''AND I WAS THERE FOR YOU.''

 

WELL THAT WAS A GREAT SURPRISE TO ME, AND IT MEANT NO SLEEP AS I LAID THERE TRYING TO FIGURE OUT WHO SENT THE MESSAGE TO ME.WHO WAS IT THAT WAS THERE FOR ME? WAS IT JESUS ,GOD,HOLY SPIRIT OR THE GOD WITHEN? SO I ASKED THE HOLY SPIRIT IF IT WAS HIM AND I GOT NO RESPONSE ,SO THAT MEANT NO. THEN I ASKED THE HOLY SPIRIT IF IT WAS JESUS SPEAKING TO ME, I ONLY GOT A LOW HUM. THAT MEANS NO BUT I AM GETTING CLOSE. SO THEN I ASKED IF IT WAS MY HIGHER SELF, THE GOD WITHEN,I CALL THE GREAT WHITE SPIRIT. STILL NO ANSWER. SO BEFORE I ASK HIM THE BIG QUESTION, WAS IT GOD? I TRIED TO REMEMBER GODS VOICE WHEN HE SPOKE TO ME. BUT THEN MY SPIRIT GUIDE AND MY HIGHER SELF WORKED TOGETHER WITH THE HOLY SPIRIT AND SOME ANGELS TO RELASE MY ASTRAL BODY SO THAT I COULD GO AND SPEAK TO GOD HIMSELF. THAT WAS 1988 OCT. IN AUST. NSW. WE SPOKE ABOUT WHAT WAS GOING TO HAPPEN IN THE FUTURE,WHICH IS NOW. I HAD BEEN ON A WATER FAST FOR SOME TIME, SO I WAS OPEN TO MANY THINGS,HE DID TELL ME I HAD TO GO BACK AND FINISH MY MISSION, CAUSE I TOLD HIM I WANTED TO STAY IN HIS LIGHT AND LOVE.HE SAID WHEN I WAS FINISHED I COULD COME AND STAY WITH HIM AS LONG AS I LIKED. UNTIL THEN HE WOULD SEND ME GUIDES AND ANGELS TO PROTECT ME.BUT HIS VOICE WAS MUCH SOFTER THAN THE POWERFUL ONE I JUST HEARD IN MY HEAD. NOW I WAS READY.

 

SO I POPED THE QUESTION, WAS IT GOD THAT SPOKE TO ME? AND I GOT A HUMMING SOUND THAT KEPT GETTING LOUDER. SO THEN I KNEW IT WAS. SO I RESPONDED TO GOD BY SAYING THANK YOU FATHER, AS THE TEARS ONCE AGAIN ROLLED DOWN MY FACE, THANK YOU, THANK YOU. ITS REALLY YOU. ITS BEEN A LONG TIME SENCE WE SPOKE 21YRS AGO. I THOUGHT I WASN;T GOING TO HEAR FROM YOU AGAIN.I GOT NO ANSWE, BUT I WAS HAPPY THAT HE SPOKE TO ME AGAIN. THAT MEANT TO ME THAT I MUST BE DOING SOMETHING RIGHT.NOW I WRITE ABOUT THIS NOT TO BRAG OR BOAST BECAUSE NOT MANY PEOPLE GET TO SPEAK TO GOD AND GET A ANSWER, SHORT BUT SWEET. BUT AS I LAY THERE ASKING THE QUESTION, WHY ME LORD? I STARTED THINKING ABOUT WHAT I HAVE DONE IN THESE LAST YRS TO PREPARE FOR THE ASCENSION EVENT. ESPECIALLY IN THE LAST 5 YRS WHEN I DECIDED THAT I MUST BOOST UP MY PROGRAM OF DEPROGRAMING AND REPROGRAMING. I HAD ALREADY STARTED DOING MY YOGA,MEDIATION, AFFIRMATIONS AND PRAYERS EVERYDAY THAT MY DISABLED BODY WOULD PERMIT. BUT I WANTED EVEN MORE, SO I DECIDED TO START WORKING WITH THE TEACHINGS OF JESUS IN THE ACIM. THIS HAS PROVEN TO BE A GREAT HELP IN MY ASCENSION.

 

I HAD ALREADY CLOSED DOWN  THE MISSION AND DECIDED TO CONCENTRATE ON WRITING MY BOOKS AND MY STUDY PROGRAM FROM ACIM( A COURSE IN MIRACLES) . I WASENT SURE EXACTLY WHAT ONE HAD TO DO TO MAKE THE ASCENSION EVENT. SO I COULDEN'T TEACH IT TO OTHERS IF I WASENT SURE MYSELF. AS I LAYED THERE IN BED I REVIEWED WHAT I HAD LEARNED IN ALL OF THESE YEARS SENCE I FIRST STARTED ON THIS SPIRITUAL TRIP THAT MY GUIDE HAD SET ME ON WHEN HE SHOWED ME THE PROBABLE FUTURE IN 1971.AND THE END OF THE WORLD AS WE KNOW IT IN 2011-12. SO I WENT FROM A NON SPIRITUAL PERSON TO A WONTA-BE  SPIRITUAL ONE , FIGHTING AND KICKING ALL THE WAY. A REBEL BY NATURE AND A WARRIOR BY CHOICE. THEN I SLOWLY BECAME A LIGHT WORKER.MOSTLY I TOUGHT AT THE MARKETS WHEN I WAS SELLING MY BOOKLETS BUT IN AUST I HAD ANOTHER TEACHER CALLED MAFU, WHO TOUGHT ME HOW TO TEACH, SO I TOUGHT IN AUST FOR ABOUT 1 R OR UNTIL I RAN OUT OF THINGS TO TEACH IN 1991, THEN I HAD TO BECOME THE STUDENT AGAIN. IT SEEMS EARTH IS JUST ANOTHER SCHOOL, BUT HERE WE LEARN TO TEACH AS WE LEARN TO BECOME A GOOD STUDENT. AND THEN WE REALIZE THAT THIS IS THE PLAN OF THE UNIVERSE. WE KEEP ON GOING TO SCHOOLS AND KEEP ON TEACHING THOSE BELOW US, UNTIL WE REACH PERFECTION. THEN WE BECOME PERFECT AND BECOME ONE WITH GOD THE ORGINAL AGAIN. NEVER GETTING BORED.

 

NOW WHAT ALL OF THIS COMES DOWN TO IS THE REASON I AND MANY OTHERS OUT THERE BECAME REBELS BECAUSE EARTHLY  RELIGION DIDN;T GIVE US ANY THING! IT ONLY TOOK THINGS AWAY FROM US. IT MADE LAWS TO CONTROL US AND PUT US IN A BOX, ONLY TO DRAIN OUR ENERGY AWAY.TRYING TO MAKE US BELIEVE A LIE THAT WE MUST FEAR GOD TO BE ABLE TO LOVE HIM.YOU CANNOT FEAR GOD AND LOVE HIM.THEY TRIED TO MAKE US BELIEVE THAT WE ARE BORN IN SIN, WE ARE NOT , THEY TEACH US HOW TO SIN. BUT WE ARE BORN IN PURITY AND WE MAKE MISTAKES TO LEARN. AND THE BIGGEST THING I HAD TO LEARN WAS FORGIVENESS. IT WAS NOT IN MY PROGRAMMING . SOWHEN I REPROGRAMED MYSELF THIS TIME, I HAD TO ADD THIS IN THERE. IT WAS THE HARDEST THING I EVER HAD TO LEARN AND APPLY TO MY PAST AND PRESENT. BUT THE REWARDS HAVE BEEN GREAT.& SPEAKING OF REWARDS. I DISCOVERED WHAT TRUE RELIGION WAS SUPPOSED TO BE ABOUT,LOVE& PEACE!

 

WHAT WOULD MAKE US TURN AWAY FROM THIS NEGATIVE WORLD OF ILLUSION AND TURN TO THE LIGHT.TRUE RELIGION OF THE UNIVERSE IS ABOUT NOT ONLY FINDING GOD BUT ABOUT THE GIFTS WE WOULD RECEIVE FROM HIM WHEN WE HAVE FOUND HIM.THE REASON TO SEARCH HIM OUT IS QUITE SIMLE. HE IS THE SOURSE OF LOVE. IN THAT AS HIS SON'S WE RECEIVE THE GIFTS THAT MAKE US HAPPY,LEARNING TO BE IN JOY, IN PEACE THAT WE HAVE NEVER LEARNED OR FELT BEFORE BEING FREE. ALL OF THESE GIFTS ARE OURS FOR THE ASKING. NOW THAT WE KNOW WHAT TO ASK FOR.I HOPE THIS BLOG REACHES OUT AND TOUCHES YOU, SO THAT YOU TO WILL WANT TO FIND GOD AND HAPPINESS AS WE ARE ALL ONE IN HIS FAMILY. WE WILL NEED THIS GIFT IN THE ASCENSION EVENT.GREAT EFFORT AND FAITH INGOD. MANY THINGS ARE GOING TO HAPPEN, THAT WE DON;T COMPLETELY UNDERSTAND BUT IF WE OPEN OUR HEARTS AND MINDS TO IT, WE WILL.THE PHOTON BELT & THE 11-11 EVENT IS UPON US, PREPARE YOUR SELVES NOW.WE ARE 1, BE SAFE. ADONAI

You need to be a member of Ashtar Command - Spiritual Community to add comments!

Join Ashtar Command - Spiritual Community

Email me when people reply –

Sananda, One Who Serves and Shoshanna - THE GREAT AWAKENING IS NOW COMING TO A CONCLUSION via James McConnell

ANCIENT AWAKENINGS Sunday Call 3/27/2022 (Sananda, OWS, & Shoshanna)James & JoAnna McConnell THE GREAT AWAKENING IS NOW COMING TO A CONCLUSION Sananda and One Who Serves channeled by James McConnellShoshanna – Joanna’s Higher Self These messages…

Read more…
0 Replies
Views: 1528

Ashtar, One Who Serves and Shoshanna - YOU ARE CREATING YOUR NEW REALITY via James McConnell

ANCIENT AWAKENINGS  Sunday Call 3/20/2022 (Ashtar, OWS, & Shoshanna)James & JoAnna McConnell YOU ARE CREATING YOUR NEW REALITY Ashtar and One Who Serves channeled by James McConnellShoshanna – Joanna’s Higher Self These messages were given during…

Read more…
0 Replies
Views: 738

Copyright Policy: Always Include 30-50% of the source material and a link to the original article. You may not post, modify, distribute, or reproduce in any way any copyrighted material, trademarks, or other proprietary information belonging to others without obtaining the prior written consent of the owner of such proprietary rights. If you believe that someone's work has been copied and posted on Ashtar Command in a way that constitutes copyright infringement, please Contact Us and include the links to these pages and relevant info. 

Latest Activity

Justin89636 replied to Justin89636's discussion Anything health related
"Getting into some great benefits we get from being out in the Sun in this video. https://www.youtube.com/watch?v=uYP-VTctWq4"
2 hours ago
Justin89636 left a comment on Comment Wall
"Gonna go get some sun after this video :) Great benefits from the Sun talked about here. https://youtu.be/uYP-VTctWq4?si=km5IHGzwKRXodJT9"
2 hours ago
Justin89636 replied to Justin89636's discussion Anything health related
"Dr. Berg gets into the truth of what is really in plant based meat in this video. No thank you to plant based crap. Real meat is better. https://youtu.be/CeGlTGWtVnM?si=Oxa19iG_N4jq3L6r"
2 hours ago
Justin89636 left a comment on Comment Wall
"Dr. Berg gets into the truth of what is really in plant based meat in this video. No thank you to plant based crap. Real meat is better. https://youtu.be/CeGlTGWtVnM?si=poD0UcNtZ8cHdnPw"
2 hours ago
Justin89636 left a comment on Comment Wall
"Trudeau is another Dark Cabal turd that needs to go away. https://youtu.be/U9q1EAyAx_4?si=tFXfWhMuBJlrmE8p"
3 hours ago
Justin89636 replied to Justin89636's discussion Anything health related
"A good top 10 list of keto foods from Dr. Westman. https://youtu.be/ZtnMYhLga84?si=YdeZ--3UzyOb_Tov"
3 hours ago
Justin89636 left a comment on Comment Wall
"A good top 10 list of keto foods from Dr. Westman. https://www.youtube.com/watch?v=ZtnMYhLga84"
3 hours ago
Drekx Omega replied to Justin89636's discussion Anything health related
"Amazing speech in the UK Parliament, by Andrew Bridgen MP, anent covid vaccine harms on the population....This is his latest speech, which was so hard-hitting, it caused the public gallery to erupt into screams of support and cheers...

Dr John…"
4 hours ago
More…